Special tandbehandlinger

høj faglighed

Katrine udfører mere komplicerede visdomstands-operationer samt implantatbehandling.

Tryghed også ved kirurgiske indgreb. Vi er tandlæger med interesser indenfor kirurgi,  parodontitisbehandlinger, rodbehandlinger, protetiske behandlinger (kroner/broer og proteser) og kosmetiske behandlinger i plast/porcelæn.

Nedenfor ses information om flere af de mere specialiserede behandlinger vi udfører.

Har du spørgsmål hertil er du meget velkommen til at ringe til klinikken.

SPECIALBEHANDLINGER

IMPLANTATBEHANDLING

Et tandimplantat anvendes som erstatning for en (rigtig) tandrod. Implantatet er fremstillet af titanium, da det har vist sig at dette materiale er så vævsvenligt, at det kan vokse fast i kæbeknoglen. Efter at være indopereret i kæbeknoglen kan implantatet fungere som støtte for en porcelænstandkrone, som efterfølgende fastmonteres til implantatet

RODSPIDSRESEKTION

Når man rodbehandler en tand sker det ved at hele rodkanalen udrenses og fyldes så langt ud i rodspidsen som muligt. Hvis det ikke er lykkedes at få udrenset og fyldt hele kanalen, og der fortsat er betændelse tilbage i rodkalen helt ude i spidsen af roden, kan det være nødvendigt med en operation.

KNOGLETRANSPLANTATION

Når der skal indsættes implantater i kæben, er det nødvendigt med en vis mængde knogle, for at implantatet kan vokse fast og holde på længere sigt. Er der ikke tilstrækkelig med knogle det sted i kæben, hvor implantatet skal indsættes, må der derfor foretages en knogletransplantation.

FJERNELSE AF VISDOMSTAND

Årsagen er som oftest, at visdomstanden ikke har haft tilstrækkelig plads til at bryde frem på naturlig vis, og som regel er problemet mest udtalt i underkæben. Visdomstanden kommer så til at sidde i klemme helt eller delvist frembrudt op mod tanden foran og dette kan så medføre betændelse i tandkød og underliggende knogle.

OPERATION I MUNDHULEN

Patientinformation om operation i mundhulen.
Inden operationen skal du spise og drikke normalt og have børstet dine tænder så munden er så ren som mulig. Det anbefales ikke at ryge inden operationen og de første dage efter operationen. Læs hele patient-information før operation

KOSMETISKE

Alle tandlæger på klinikken laver flotte kosmetiske behandlinger i plast eller porcelæn. Ofte vil en plastfyldning i dine fortænder slet ikke kunne ses og du vil kunne smile afslappet og ubekymret med et flot resultat, efter du måske har gået med en knækket eller misfarvet tand.
Vi tilbyder også tandblegning – se mere i informationsfolderen.

Patientinformation

For at bevare sunde og stærke tænder, er det vigtigt at have en sund mundhygiejne. Dine tænder skal holde hele livet, og gode vaner vil mindske risikoen for at udvikle tandsygdomme. Vi har her samlet en række brochurer med patientinformationer fra Tandlægeforeningen,

Bliv klogere på tandsygdomme og få gode råd til en bedre tandsundhed her