Ny Patient


Er du ny Patient

Så glæder vi os til tage imod dig.

Det er vigtigt for os at lære vore nye patienter og deres behov at kende, samt at du som ny patient lærer os at kende og selvfølgelig, at du føler dig tryg i stolen. Derfor afsætter vi altid ekstra tid til nye patienter.

Medmindre du henvender dig akut, så vil vi med dit samtykke rekvirere din journal og røntgenbilleder hos din tidligere tandlæge, således at vor tandlæge forud for dit besøg kan sætte sig ind i din historie. 

Ved dit første besøg på klinikken vil der blive foretaget en undersøgelse og eventuelt taget nødvendige røntgenbilleder af dine tænder. Ved dit første besøg danner vi os et overblik over din tandstatus og har en dialog med dig om hvordan næste skridt bliver. Er behandling nødvendigt eller er det nok bare med almindelig forbyggende behandling? Er behandlingsbehovet meget stort er det ofte nødvendigt med et ekstra besøg og yderligere røntgenbilleder før der i samarbejde med dig kan laves en plan.

Vi giver os god tid til at snakke med vores patienter om den optimale behandlingsplan og er meget opmærksomme på patienter med tandlægeskræk. Som ny patient er det vigtigt, at du oplyser os om din nervøsitet allerede ved din første henvendelse, således at vi kan være specielt opmærksomme herpå og sætte ekstra tid af til dig.

God kommunikation forebygger tandlægeskræk.







Patientinformation

For at bevare sunde og stærke tænder, er det vigtigt at have en sund mundhygiejne. Dine tænder skal holde hele livet, og gode vaner vil mindske risikoen for at udvikle tandsygdomme. Vi har her samlet en række brochurer med patientinformationer fra Tandlægeforeningen,

Bliv klogere på tandsygdomme og få gode råd til en bedre tandsundhed her